witachu, zwycięskiego składu się ponoć nie zmienia. 8)
Odpadający lakier na grillu
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Odpadający lakier na grillu
Witam!
Parę dni temu uzupełniając płyn do spryskiwacza zauważyłem, że lakier z grilla po prostu płatami odpada. Dokładnie jest to na części na której zazwyczaj kładziemy palce przy otwarciu maski by ją podnieść. Tak jakby od wewnętrznej/dolnej strony (nie wiem czy dobrze tłumaczę). Odprysk mam na długości około 20-25 cm o szerokości do 2 cm do gołej blachy. Auto to OII FL ma niecałe 2 lata, 100 000 km przebiegu i jest w kolorze czarnym.
Macie też tak u siebie czy to pojedyńczy przypadek?
Dodam, że czarna nigdy nie była na automatycznej myjni tylko zawsze na ręcznej.
-
Mówisz o tym a'la chromie na grilu ???
Zrób fotkę, ja mam czarną 120 kkm też bez automatycznej myjni i nie mam odpryskówO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
Bardzo chętnie zrobię tylko nie wychodzi mi wstawianie
Nie, nie o chrom chodzi. Chodzi o część pod grillem, która jest częścią maski.
Jak otwierasz maskę to lewą ręką łapiesz za uchwyt wyskakujący z grilla, a drugą rękę wsuwasz między maskę, a zderzak. To to miejsce pod prawą ręką/palcami.
Komentarz
-
u mnie też tam gnije (czytaj rdzewieje)
Mimo iż auto od nowości u mnie, serwisowane, i inne sraty pierdaty - to na gwarancji tego nie uznali.
Dobre, co nie ?!Pozdrawiam
Marek
combi 1.9TDi BJB i 1.6 MPi BSE
Komentarz
-
jedź do ASO. Ja już jestem po wymianie
Komentarz
-
-
pod maską jest taka czarna blacha i właśnie tą część mam wymienionąZamieszczone przez Kinzimirek_p11,
Ale czego, maski :?: :shock:
Komentarz
-
Komentarz
-
mi też się tak wydawało, ale okazało się że to osobna nitowana część . Musisz tylko zwrócić uwagę po wymianie prze ASO, bo u mnie stare nity wpadły do środka i strasznie wszystko rzęziło. Oczywiście musiałem drugi raz podjechać aby złożyć reklamację na jakość usługi
Komentarz
-
Komentarz
-
Robili mi razem z nieszczęsnym napinaczem i musieli zamówić część. Sama wymiana to ok 30 minut.
Komentarz
-
Komentarz
-
nie ma sprawy, zawsze do usług
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
a ja jestem świeżo po wymianie tej listwy
zgłoszone w zeszłym tygodniu (odchodził lakier)
także nówka sztuka pod grilemkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz

Komentarz